søndag 22. februar 2015

Husovertakelse

I midten av november overtok vi huset, endelig! Det var tvang salg på huset, så da er det andre regler og super lang ventetid, tok langt over en mnd, om ikke nesten to mnd før vi overtok.  Men vi fikk det hvertfall, vi var i budkrig med 5 andre, så var mange interesserte.

Det første vi gjorde var å begynner å rive på kjøkken og stue, alle lister i stue og kjøkken ble kastet, gulv, brystpanelet på stua og tapete ble revet av og gips veggene på kjøkkenet ble fjernet. Ovnen ble kastet ut, sammen med brannmuren og til og med alle bunnforingene i vinduene. Dørene tok vi av, vi skal heller ha nye. Jeg la ut kjøkkeninnredningen på gis bort på finn.no og det forsvant samme dagen.

Her er et bilde av hvordan litt av kjøkkenet og kjøkkeninnredningen var da vi kjøpte huset:Så da satt vi der da, uten gulv, vegger på kjøkken, osv. På kjøkkenet begynte vi å lage noen stendere der det trengtes, isolerte og kledde igjen med plast. Vi valgte smartpanel til kjøkkenet, beverpanel i eggehvitt. Mannen valgte gulv til kjøkken og stue, og det ble ask parkett med hvitpigmenter i.

Vi bestilte kjøkken vårt fra ikea, og kun etter en uke fikk vi alt, bortsett fra frontene! Dette ble vi fortalt når vi kjøpte det, så vi viste om ventetiden.  Fronten som vi valgte var vist litt ”populære” så det var 6 ukers ventetid, men hva annet valg hadde vi da? Så vi ventet like godt.

Her er et bilde av kjøkkene mens vi holder på med oppussingen, er litt forskjell:Nå er vi i Februar og kjøkkenet er så og si ferdig, vi mangler benkplate, noe handy mannen min skal lage. Også er det et par småting som mangler, flere bilder kommer etterhvert. 

Ha en fin søndags kveld videre :)


- Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar